TRETTIOFÖRSTA INLÄGGET

Ilska åt äggungen.

Björketorp, för i helvete.
Jag fattar inte grejen med vandalisering? Vart är de roliga, att kasta ägg på fönster och måla kukar på fasaden. Tre kukar, två kukgubbar och en gubbe med kuk med andra ord! Osäkra på er sexualitet?

Jag jobbar som lokalvårdare i Björketorps företagshus, jag torkar upp ägg från fönstren, jag plockar fimpar, skräp, burkar och gammal snus från gårdsplan och jag har inte äns material till att kunna tvätta bort kukarna. De tog mig 25 minuter att tvätta rent fönstret, ETT FÖNSTER!

Jag säger bara, Björketorps föräldrar, ha lite koll på era barn!


TRETTIONDE INLÄGGET

"Ah ska så där å va västa komentatorn:
Albinot kommer med en snöboll smygades bakom fjortisen. Av någon anlening upptäcker fjortisen den bländande varelsen bakom hennes rumpa bärd av stringtrosor. Hon ger ifrån sig ett "EIIIIII HJÄLP HAHAHA!!" å börjar springa. Men blir bländad av hästryttarens gyllene glänsade vita lockar och dör. slut."

_______________________________________________

Nu tror du som läst detta nog att jag är dum i huvudet. Men icke då, detta är bara ett litet smakprov på min otroligt bra humor från högdstadiet. Det är ett internskämt och för den som vet alla viktiga fakta så är de sjukt kul!
   Nu vill jag skriva "no hard feelings" men eftersom att jag skrev det i förrförrförra inlägget så skriver jag de på detta sättet.



"Albinot har just upptäckt bilderna på när han rider på Nappe och konstigt nog är det inte hans hår som lyser upp utan Nappes reflexer. Detta är en gåta som slår ut större delan utav denne redan förvirrade blondinens hjärna. Han börjar argt springa runt i cirklar efter den svans som han inte har och. shyy..
   Va e de.? Bom !... Bom !... BOM !... De blir tyst... De står still i blondinens hjärna. Var känner han igen detta välkända dånade ifrån. och så.... Det går upp ett ljus (ljus haha!). Det är fjortisen som svänger på den stringbeklädda röven när hon går mot honom.
   Albinot får panik och börar springa efter den ickeexisterande svansen för att gömma sig bakom.  Fjottisen kommer närmare och den förvirrade bländade varelsen med iq på 23 har inte en chans. Spläch!!! 
   Fjortisen satte sig på honom han känner hur han trycks allt längte upp mellan skinkorna. Nu e de bara det tunna tangasnöret emellan  han och en säker död i analhålet, och så känner han det. Ett kurr i magen på fjortisen. Åh nej de kan inte va sant. Hon kommer att prutta! "Fan" tänker blondinen fast han inte vet varför. Kurr.. Kurr... Och så kommer den; Paang! PRUUUUUUUUUUUTT.
   Albinot är död och vadrar nu sin väg upp mot sankte Pers ljus. Men vi ska minnas blondien som till och med var så bländade att sankte Per trodde att han äntligen själv skulle få se ljuset... Men han hade fel. Det var bara gasförgiftade bländade blondinen på sin vandring upp till honom. slut."


TJUGONIONDE INLÄGGET

 Min bror är rolig.
   Mamma har börjat köpa klövermjölk, de paketen ser ut som vanliga men är svårare att klyva upp/öppna. Så vad gör mig bror? Jo, han särar på flärparna och sticker ner ett finger, gör ett hål i klyftan! (Haha, hur snuskigt låter inte de?!)
- Puh, håhåjaja. tänkte jag och klöv upp paketet, tog ett glas och hällde upp, drack. Jag blev inte sur (!) trots att min bror ofta kan lämna små olägenheter i köket såsom att inte stoppa in filen, smöret, havrefrasen, osten, ja vad som, efter sig.
   Nu har jag inget bevis på att de va min bror som gjorde hålet. Men de va inte jag, de kan inte ha vart mamma och de kan inte ha vart pappa... Jag betvivlar att någon av lukas vänner vågar öppna ett nytt mjöklpaket i vårt kylskåp. De skulle inte jag vågat om jag va dem, mohaha.
   I varje fall, detta upptäckte jag i eftermiddags, nyss när jag va uppe och skulle dricka mjölk, utan glas, jag har lärt mig att dricka ut paketet utan att nudda de och utan att spilla. Men de gick fan inte med Lukas hål där! Taskigt, tyket.

De knepet ska jag också använda på mina framtida barn om de dricker direkt ur mjölkpaketet.

TJUGOÅTTONDE INLÄGGET

36 sekunder.



Jag borde skriva ett inlägg om att skryta.

TJUGOSJUNDE INLÄGGET

Jag fick en komplimang för mitt namn på min blogg och att de va bra att jag inte skriver sånna inlägg där jag berättar att jag drack oboy till frukosten, som en dagbok. Så nu ska jag kontra som tack! Haha, no hard feelings.
____________________________________________

Jag vaknade, gick upp, duschade, drack O´boy..
Den smakade sött, med mitt löfte som jag har till min vän får jag inte inta nått som är sött så länge de inte innehåller alkohol för då måste jag betala henne 300 kr. Jag är snål* så jag håller mitt löfte.
   Så ja, jag hittade bara på att jag drack O´boy nu. De är grejen med de jag är ute efter.

Skulle jag dricka O´boy nu skulle jag antagligen tycka att de var gott men sjukt jävla för sött. Sen skulle jag känna mig som en svikare, fattig och dålig, så som jag känner mig efter att ha vaknat upp ur en dröm efter att ha ätigt godis i den.
   De gjorde jag i drömmen i natt, först åt jag en Twis (tror jag de heter) och sen en Snickers. Snickersen va så stor och tog så långt tid att äta upp att jag i drömmen fick panik att nån skulle komma upp i köket där jag stod och komma på mig. Jag stoppade in hela i munnen som blev full och jag kunde knappt tugga de. Sen sprang jag ut till soptunnan och spottade ut allt. Jag skulle nog spottat ut O´boyen i vasken. Med ångest för att berätta för mig vän.
Nu är jag ångestfri och PMSsötsugenfri, good for me!

När jag va liten brukade jag hälla i för mycket O´boypulver i mjölken så att de blev en chokladbotten, spara de godaste till sist!

* ekonomisk

TJUGOSJÄTTE INLÄGGET

När man är dålig på att läsa som jag är eller helt enkelt inte orkar läsa, då är bilder uppskattade.


TJUGOFEMTE INLÄGGET

Jag älskar mitt liv! Dagligen tänker jag den tanken, dagligen dyker orden upp i mitt huvud. Ja till och med oftare än orden "jag är sugen på att spela innebandy".


You gotta love yourself before you can be loved for yourself.

TJUGOFJÄRDE INLÄGGET


TJUGOTREDJE INLÄGGET


"Okunnighet är styrka.
Under hela den tid som historien är kännd, och sannolikt sendan slutet av stenåldern, har världen haft tre slags invånare, ett överskikt, ett mellanskikt och ett underskikt.

Dessa grupper har helt och hållet oförenliga mål. Överskiktets mål är att hålla sig kvar där de befinner sig. Mellanskiktets mål är att byta plats med överskiktet. Underskiktets mål, där de har ett sådant - ty det hör till underskiktets bestående drag att det är alltför undertyckt av sitt dagliga slit för att mer än tillfälligt bli medvetet om någonting på sidan om den dagliga tillvaron - är att avskaffa alla skiljaktigheter och skapa ett samhälle där alla människor är jämnlika. Sålunda upprepas om och om igen historien igenom e kamp som i huvuddrag är den samma."



















// Geogre Orwell - 1984 - sid. 183

TJUGOANDRA INLÄGGER

Jag tog "How Blonde Are You" testet på facebook.


Brunette
You are the street smart, school smart, kinda person. You are the furthest away from being blonde,but I'm sure you have your blonde moments,There's more to life then grades and your reputation. Let loose once in a while! Have some fun!.
______________________________________________________

-Vad blond du är Sara!
- Tack!

TJUGOFÖRSTA INLÄGGET

Varför skriver jag min blogg?
Jo, mest för mig själv, för att rensa mina tankar, som när jag skrev novellen. Det händelseförloppet hade jag tänkt in mig själv i den situationen i månader, de slutade jag med efter att den skrevs. Men lite skriver jag här också för att det är kul att dela mina tankar med folk som är intresserasde nog att läsa igenom den här skiten, fylld av intärnskämt och bubbelprat. Sen lite för att jag hoppas att folk ska tycka att det är bra och säga det till mig med, men de säger jag inte högt.


Sen vill jag ju dela ned mig av mina vackra bilder med.

Så, welcome into the bubble.

TJUGONDE INLÄGGET

Do you think it was you how decided to come here?

Do you think it´s you how makes the chose's in you're life?

Do you really think it matters what you think?

It was destinies power who brought you here.

Without knowing it, you have been chosen to witness this gathering of 25 000 infected souls.

To night you will learn about the way and destinies power.

After this, you're life will never be the same.

Qlimax

Någon gång i mitt liv, någon gång, vill jag åka dit.

                                                                                     


NITTONDE INLÄGGET

- Det här är ingen vanlig blogg, den handlar inte om vad jag gör dagligen för jag tror inte att någon har lust att läsa de. Den här är speciell.
- Tro inte att du är speciell, du är inte ensam om att ha en konstig blogg, alla vill stå ut Sara.
-
Jaja, tyst med dig väggvän.
- Jag är inte så bra på att tala som du tror, jag är tyst. Jag är ingen av dina vänner i skolan.



Titta Väggis, dörrar kan kommunisera!


ARTONDE INLÄGGET

Ibland är allt som krävs för att kan ska starta med ett undanlagt gamalt intresse att hitta någon som har samma intresse eller haft samma. Julia, jävlar asså va jag blivigt skrivnojig, detta är ju skit kul!

















SJUTTONDE INLÄGGET



Det kommer att komma en fortsättning på understående text, såsmåning om..

Musik är en sak som är viktigt i mitt liv, Förnöjt är vad det är.

SEXTONDE INLÄGGET

En främling tog ett steg upp på ett berg och hans ögon mötte mina. Jag tog steget med. Solen sken och gräset växtre frodigt mellan klipporna i sluttningen uppför oss. Vi började klättra uppåt och ju längre upp vi kom ju större tillhörighet kännde jag till främmlingen. När solen stekte på frågade jag honom efter vatten och han delade generöst med sig av sitt. Vi pratade en stund och främmlingen fick ett namn för mig, han log och blev mig min bekant. Min bekant och jag klättrade vidare uppåt, åt samma håll. När han halkade till sträckte jag ut handen och han tog den och sa "tack min vän". Jag log och kännde hur min blick blev labil när våra ögon möttes. Jag noterade hans ögonfärg och formen på hans axlar när han vända mig ryggen.

Vi fortsatte att klättra tillsammans, mot målet andra sidan där gräset är grönare. Jag blev nyfiken, vem var han, var han nyfiken på mig? Berget fortsatte att luta uppåt åt de håll vi tillsammans klättrade, känslan av att jag var till besvär och följde efter min vän försvann då han stannade och väntade på mig när jag blev utmattad. När solen sken så att han skisade ögonen och log ett litet leende såg han sådär fundersamt vänlig och ynklig ut, samtidigt var han säker och jag kännde mig trygg. Efter vilans utbytta ord fortsatte vi uppåt, mer säkra på att vi ville klara utmaningen ihop. Var det för att han var den ända människan på denna nivå jag befann mig med just nu eller för att vi färdades mot samma mål från början? Var någon utav alternativen bra, eller va de kanske dåliga?


 


Vidare klättrandes råkade vi stöta mot varann ibland, hans axel mot min höft, min hand mot hans. Till en början var de smått generande men snart blev det roligt och jag ville ha mer, vi stötte emot varan för att få kroppskontakt med mening och det var uppenbart. Jag klappade hans solbräda axlar när vi kommigt upp för nästa stora klipphäll där vi stannade till för vila. Solen började gå ner och vi bestämde oss för att övernatta där vi var, tillsammans, med den nuvarande vänskapsmanteln pratade vi med varann hela natten och utan solens värme delade korppsvärme med varandras armar runt oss.


FEMTONDE INLÄGGET

Ibland kan jag gå förbi en vän i skolan utan att säga ett ord, men föreställa mig att vännen förstår percis min tanke. Det behöver inte vara så att vännen gör det, ytterst troligt gör den inte det. Men tanken på att den skulle göra det får mig att känna mig härligt blåögd.



FJORTONDE INLÄGGET

Medan solen sjönk bakom åkern och träden i horisonden gjorde sig häggens pollen synliga som kontraster i himelns orangerosa färg. De dansade vackert omkring och jag tänkte på hur alla pollenallergiker antagligen aldrig kommer att kunna uppskatta denna vy, de går miste om nått mer än bara en snorfri näsa. Aldrig en vår förut har jag kunnat stanna upp och njuta av att pollen kan va så harmoniska och sensuella. Aldrig förr har jag noterat hur överväxta och i nöd av klippning trädgårdarna på min väg hem blir på våren. Allt blir lummigt och jag gillar det.

   Min vän och jag hade nyss sagt "hej då" efter ett fint samtal om vänskap, hemligheter jag inte visste att jag höll hemliga och medvetna hemligheter. Det är fint hur man känner att ett band till en människa kan bli närmare av att man blottar sig själv och håller av varandras känsligaste punkter. Det är fint när man pratar med varann och endast berättar, utan att få ett svar om hur man ska göra, kanske inte äns en reflektion. Men bara vetskapen av att vännen lyssnar, tar in och känner sig själv bekväm nog att berätta om en egen svag punkt och förvänta sig samma bemötande tillbaka. Jag kom fram till att jag gillade det, det känndes bra i magen och jag kommer alltid att veta att det samtalet kommer förvaras som en bra känlsa i mitt minne. Det var inte äns nått stort, överseriöst och djupt avslöjade jag och min vän begick, eftersom att de var för varann så känndes de naturligt. Fast de klart, jag kan ju endast tala för min egen känsla.


    


TRETTONDE INLÄGGET

Jag lärde mig någonstans i mellanstadíer/högstadiet att man endast ska skriva ut siffror med ord upp till tolv, sen ska man skriva 13. Så jag okej då jag tänker förlja de men inte i namnen på mina inlägg!













 

TOLFTE INLÄGGET

Ofta är min kära kusin väldigt seg på msn. Det är väldigt tråkigt. Idag var hon msntråkig och jag råkade ha tråkigt samtidigt,  jag råkade vara rastlös, hade flummpotensial och ja... En kombination kan bli rätt kul.
  
(Haby beach, MAS, sommaren 08 - liknande kombination)


' SaraKarlsson | says (20:08):   
där?

' sandra says (20:08):
absolut

' SaraKarlsson | says (20:08):

Trevligt
de va ett tag sen nu


' sandra says (20:08):

ja det var ju det


' SaraKarlsson | says (20:13):

Hur ser livet ut nu då?


' SaraKarlsson | says (20:16):

Du är rätt tråkig över msn

eller nja. seg

å ja jag vet att du pluggar så jag har överseende idag

men de kan va lite kul att sitta å snacka med en vägg med


' SaraKarlsson | says (20:17):

hur ser livet ut nu då? "stablit, stillastående"


' SaraKarlsson | says (20:18):

Jaha du inte träffat några nya polare på sistone då? "nää, bara de gamla vanliga, men de funderar faktiskt på att bygga ett förråd i hallen så de smäller nog upp två väggvänner till till mig"


' SaraKarlsson | says (20:20):

Bra för dig!! Ja själv rullar mitt liv på mycket bra, just nu unviker jag att göra mitt plugg genom att ha mycket kul här med dig väggvän. men annars så är de bra med, min rygg blir bättre å doktorn sa idag att jag får idrotta igen (!!) jag är jätte glad, kärleken går bra och sommarn är snart här

Jag har börjat sola bikinilinje. "jag ska tapetseras om snart"


' SaraKarlsson | says (20:22):

Jaså vilken färg? min ska bli brun är de tänkt men den va röd från början. "naa, de blir nog turkos med nått guldigt mönster, sen kanske några hyllor med"

Jaså hyllor asså? gör inte de ont? "nää, känns unjefär som att ta en percing"


' sandra says (20:24):

hahhahahahhahaha du är ju knäpp


ELFTE INLÄGGET



Ja nu har jag officiellt dissat Nattstad med alla tänkade kukar. Blogg.se kännes som ett enkelt och bra alternativ, jag vill dock lära mig hur man fixar sin design lite mer personlig.
   Här har jag då lagt in alla mina gamla verk bara för att min ordning med att namnge mina inlägg efter vilken i ordningen jag publiserat dem faller ifall jag inte har alla med.
   Så välkommen, njut och längta efter alla nya inlägg. Sen glöm inte, den som väntar efter nått gott, väntar aldrig för LÄNGE, för ja, de kan ta tid emellan iläggen.

TIONDE INLÄGGET

DEN 23 APRIL 2009, KL 19:36
Hon tog på sig de svarta byxorna som smalnade av hennes midja, behåll linnet hon haft under dagens klädsel och bytte BHn mot en sport. Hon samlade ihop sina saker, tog på sig skorna och gick iväg mot ett dagens godare samvete.

   På vägen dit tänkte hon på vad hon skulle sagt om hon låg på sin dödsbädd. Till sin käraste skulle hon be honom att aldrig glömma henne, men att spara blommorna till någon han tycker om, och som levde. Erik Hassles låt Don´t Bring Flowers After I´m Dead spelades i hennes öron. Hon skulle berätta för sina nära hur rädd hon var, livrädd, men hon skulle vara tydlig med att berätta att de var vad som skulle hända med dem efter att hon lämnat dem va det hon skulle vara räddast för. Hon skulle få dem att lova att de alltid skulle stäva efter att va lyckliga, att de skulle växa sig starkare av de svåra, stötta varandra och låta sig stöttas.

   Utan att ha tänkt vart hennes ben hade burit henne upptäckte hon att hon gått vägen mot sin vän istället för dagens mål, hon funderade på att vända men gjorde istället upp en annan väg i sitt huvud som hon tog.

Framför henne gick en äldre dam. Damen bar på en väska med ett mönster som hon tyckte såg intressant ut, hon stegade på lite för att få en bättre syn. Hon hoppades på att den skulle vara blommig, gammal, vacker och gjorde upp scenen när hon skulle be damen att få se på väskan. Försöka tänka sig in i damens situation, tänk om hon skulle tro att hon skulle sno den? Nej det kunde hon inte med, hon skulle inte äns våga fråga om att få se på den endå.

   Hon knappade in och mönstret blev tydligare, hon gillade de. Det såg inte ut som hon tänkt sig, de va inte blommigt, men väskan skulle helt klart passa henne bättre än damen. När hon kom närmare sträckte sig hennes skugga förbi damen som vände sig om och var inte berädd på att bli omgången. De sa nått trevligt till varann men inget om väskan.

   Väl framme kollade hon på öppetiderna och kännde att promenaden hade gett henne en skön puls, hon kände sig laddad för sin workout 6 trappsatser upp.


NIONDE INLÄGGET

DEN 30 MARS 2009, KL 18:44

Fånga en känsla med en målning.

   Jag gjorde en tavla till min vän som jag nämnt tidigare. Jag skrev även en berättelse till den. Egentligen kan de va lite att förstöra en tavla som en annan vill lägga sin egen fantasi på. Men en berättelse kan också få fantasin att växa runt någonting som innan bara var vackert, vitt, svart och lila.

Någon titel har jag inte gett berättelsen än och den är inte heller klar, lite på grund utav att jag gillar tanken på att man själv ska få fantisera ihop slutet.

   Hur ska jag nu börja, en mörk skog och en gömd lycka? En stor skog med underligt utformade stigar, mysiska varelser och korkade ugglor. Listiga kråkor och tjock dimma. Det sades att dem som gick in där skulle slukas av skogens djup och när de kom tillbaka var de lika mystiska och mörka till sinnet som skogen själv. Vetenskapsmännen förklarade denna galenskap med en svamp de trodde växte där inne, ändå var de för fega för att gå in och kolla efter. I själva verket hade ingen som vart där inne ätigt någon svamp, inte vad de påstod i all fall.
   En man som varit där inne sa att han hade funnit skogens hjärta och att han kunde känna dess dragkraft, som en stor familj. Väldigt karismatiskt skröt han om sin starka karaktär som hjälpte honom att finna den gömda lyckan. Han predikade om hur gott det luktade på morgonen då daggen låg bländande av de solstrålar som lyckades tränga igenom trädkronornas många grenar. Hur en så mycket bättre människa man skulle bli, om man bara hade mod att gå in och styrka att orka leta upp hjärtat i skogens djup. Mannens karisma svek honom när han började tala svartkonst och om djävulen. Då skingrades folk och gick hem och sa till sina barn att skogen var en förbjuden och farlig plats.
   "Du borde inte umgås med den där mannens son kära Felicia. Han kommer att bli lika galen som hans far och jag vill inte ha den galenskapen smittad till mitt blod. Idag pratade han om djävulen och om mögel som kan bota pesten. Huh!"
   Den unga kvinnan suckade och längtade ut genom fönstret, där hade hon och hennes barndomsvän lekt ta och kurragömma. Alla de oskyldiga lekarna som hennes mor förstörde när pojken pratade om sin far som lekte kurragömma i skogen. Ingen visste vad han hette, en del påstod att han inte hade något namn, så som inga känslor. Men Felicia visste att han hade känslor, han var bara väldigt bra att dölja dem. Han sa att han hade dem i en liten ask som han la ner känslorna i när han kände dem, sen tog han fram dem igen när han var ensam.
   När de fyllde tolv försvann pojken, och han gav aldrig en känsloask till Felicia som han många gånger sagt att han skulle göra när hon behövde en.


ÅTTONDE INLÄGGET

DEN 25 MARS 2009, KL 00:37

I tried to make up you're face at the other side of my dinner table. I longed for the day of you´re return. But it was so long ago that soon only the feeling of being alone was left.


SJUNDE INLÄGGET

DEN 22 MARS 2009, KL 22:53
När livet stannar upp.

   De kommer stunder då vi möts av de otänkbara. Saker som tvingar oss att stanna upp och se hur livet driver med oss. Det får mig och tänka ifall det verkligen är värt att leva så för sin framtid. Ifall man verkligen borde gå och planera och längta. Självklart borde man det är min nästa tanke men samtidigt känner jag att jag lever för lite i nuet. Jag kommer att uppskatta de mycket mer när jag ser tillbaka på mina minnen än vad jag gjorde i stunden då jag upplevde dem. Borde de vara så? Är det normalt? Det ända jag vet med sånna stunder är att de gör oss starkare, och att de blir bättre med tiden.

             
             Vila i frid Lina.


SJÄTTE INLÄGGET

DEN 19 MARS 2009, KL 20:49

Oväntat besök.

   Här sitter jag framför min dator och mitt tadjentbord, precis planerat att göra klart min redan 4 veckor försenade fysik rapport. Så hör jag hur det knackar på ytterdörren och någon som öppnar och säger hallå. Jag hörde direkt att det var Melina som kom och gick ut för att hälsa henne välkommen. Som alltid.

   Det här inläget handlar om vänskap.

   Jag gick ut och möttes utav att Paulin också var med, som jag inte träffat sen vi hade 18 års fest ihop tillsammans med Louise i januari. Självklart blev jag glad och det känndes ännu bättre att få en ursäkt att dissa fysikrapporten lite extra. Nu har jag lite ångest för de men jag ska göra den så snart jag är klar med det här inlägget, hoppas jag.

   Jag och Sandra blev kompisar i lågstadiet och har hållt samman sen dess trots att vi aldrig direkt tillhört samma gäng. I 7:an blev jag och Amanda P bästa vänner och någonstans i åttan insåg Melina hur kul vi hade ihop så att hon började följa efter oss, såsmåningom växte hon in å vi bildade trion MAS. Snart började jag även umgås med Louise och i 9:an började jag lära känna Paulin genom Louise och Amanda H genom Melina.

   Det är helt underbart att ha mina vänner som jag har idag och jag har inte nämnt alla eftersom att inte en jävel hade pallat att läsa det.


FEMTE INLÄGGET

DEN 19 MARS 2009, KL 00:13


Obligatorisk novelltävling förra terminen:

Remmar
   Hon hörde ett dovt ljud av röster, röster som skrattade och var glada, en del var allvarliga, en del var trötta. Det var unga röster. Trots den yra känslan var det fortfarande mycket hon kunde urskilja ur dessa röster. En del pratade om nått nytt konstverk, som såg äkta ut. Ja, i själva verket var det här det som hon hörde mest. Längre bort hörde hon ibland en röst eller ett namn som hon kände igen. Men hon kunde inte placera dem. En del röster talade med avsmak, om något vulgärt och opassande. För visso var de flesta av dessa vuxna.
   Även fast det gick att urskilja varje ord uppfattade hon knappt någonting. "Melin har...", "Vänta på mig...", "Borta..."När börjar vi", "Så orolig...". Hon började känna sig rädd, med så många röster omkring sig och själv kunde hon inte röra ett finger. Hon kunde inte röra sig, inte ens styra sin egen andning. Paniken växte snabbt fram och hon började omedvetet andas fortare. I bakgrunden sköt ett skrik fram, det fortsatte att skrika och hon själv uppfattade det som att de handlade om just andning. Det lät förvirrat och snart kom det fram en mansröst som lugnade ner den som orsakat skriket. Över mansrösten hände nått bekant, och skräckingivande. Hon tänkte inte mer på det.
   En kall känsla isade genom hela kroppen, genom tårna, benen, ryggen, ryggmärgen, ut i armarna och ända ut till fingertopparna. Plötsligt var hon fullt medveten om hela sin kropp, hon kunde känna den. Hur det värkte i huvudet, hur kalla hennes tår var och hur hennes smalben dunkade av smärta och kändes svullet. Hon kände hur det smärtade, flöt och sved i underlivet. På en röd sekund tänkte hon att det måste kännas så här efter att ha fött barn.
Det började komma upp frågor nu. Vart var hon? Varför hade hon så ont? Hade hon fött barn? Vad var det som tryckte henne nedåt över magen, halsen, armarna och benen? Varför kunde hon inte öppna sin mun? Vilka var rösterna?
   Hon insåg att hon var halvt vaken ur en sömn. En sömn som drogade henne, som gjorde henne yr och värkte i huvudet. Det var sömnen som tog ifrån henne kontrollen, kontrollen över sin kropp, över sin andning, kontrollen över sitt eget medvetande och klartänkande.
   Någonstans uppfattade hon lukt utav läder... Plast, gamla lakan och blod. Blodlukten var dominant och mättad av surhet och mens. Hon blev illamående och sinne efter sinne som hon återfick kände hon den sträva smaken av spya som hon kräktes upp. Längre än munnen kom det inte och hon blev tvungen att tvinga sig svälja den igen. Det brände och sved i halsen och hon ville inget annat än att skölja den med ett glas vatten.
   Den disiga sömnen började tunnas ut, sakta, mycket sakta... Och medan hon blev allt klarare kunde hon använda fler sinnen samtidigt. Hon hörde rösterna, hon kom ihåg skriket, smärtan i underlivet blev att mer påtaglig och hon ville också skrika, skrika högt, ropa på mamma så hon kunde komma och krama henne. Tårarna började rinna längs kinderna och näsan blev snorig.
   Paniken blev mer påträngande när hon upptäckte att hon faktiskt hade tejp runt munnen och inte kunde andas. Den snoriga näsan var inte längre ett alternativ. Paniken gav hennes kalla tår och fingrar lydnad och nu kände hon att hon hade remmar runt handlederna, halsen, midjan och runt vristerna. Den runt det onda smalbenet satt för hårt.
   Hon samlade för ett krafttag i paniken, inte en sekund till kunde hon vänta. Trots rädslan för vad som skulle hända här näst blev hon tvungen att fatta mod, ladda alla kroppens muskler, ork och vilja som hon hade och resa sig.
Hon skrek, trots tejpen och inget ljud skrek hon, armar, mage och ben - så spända, medan hon skrek. Hennes ena arm låssade och lika snabbt öppnade hon ögonen och drog bort tejpen. Hon skrek.
   Remmarna hon hade runt sig var lätta att knäppa låss så fort hon fått andra handen fri. Hon visste inte hur länge sömnen hade hållit henne från verkligheten men nu var det mörkt och hon rev bort ett lakan som hon legat under. När hon knäppt upp remmarna runt halsen och magen satte hon sig upp och såg sig omkring. Det första hon såg var att hon själv var naken, hur de flöt runt underlivet och lakanet bredvid henne var vitt och fläckigt av blod. Hon mådde illa.
   Hon var inuti någon slags plastbur med nät eller galler ovanpå. Utanför buren stod det bänkar och längre bort var de trappor. Allt sammans låg inuti någon slags byggnad och golvet bestod av stenplattor. Hon var i skolan! I utställningsrondellen mitt i inomhusgatan. Hennes medvetande var klart nu, nu mindes hon. Nu visste hon hur allt låg till. Skolan vad nedsläckt och alla hade slutat för dagen.
   Sekunden efter sin insikt såg hon honom, han stod rakt framför henne, log galet mot henne och hon kunde inte längre skrika. Hon blev paralyserad av synen på mannen som hade gjort all den här rädslan och smärtan. Han hade gjort henne, Melin Rosfeldt, all den här smärtan.
   Han var galen.
                                                                                                         
Av: Sara K


FJÄRDE INLÄGGET

DEN 17 MARS 2009, KL 18:46

I have an englischtest for tomorrow, I don´t like englisch and my teatcher is boring.

   Hon slog upp boken med Sydneys oprahus på, letade upp sidan med glosorna och kollade på orden. Låten på YouTube tog slut och hon kopierade av den tredje låten av DJ Chuckies top fem favoriter just nu å sökte på den. Den gick inte att hitta. Några större ansträngningar orkade hon inte med utan tog låt fyra istället.
   Det var ett tag sen hon satt sig ner och trancenördade sig, laddade låtar och läste om rejv och annat inom elecrovärlden. 
Nej glosorna va de, de satans glosorna... Hon klickade upp en ny länk/favoriter- /studa/Glosboken. Glosboken som Puff hade tipsat henne om, samtidigt hoppades hon att Piff skulle logga in så att hon kunde skryta om att hon visste att hans favorit DJ ska spela i sverige för första gången imon. Låtbyte igen. Puff loggade in, lägligt nog att han fick duga istället.
   Glosboken/skapa ny övning/namnge, hon kollade ner på glosornas kapitelnamn, Girls Want to Have Fun hette det, Ja de var ju passande tänkte hon sarkastiskt.
   Låten tog slut och hon skickade länken om Chuckie till Puff samtidigt som hon tog upp Media Player. Spellista Kent och med startlåt Chans fick de bli, höj volymen lite. Puff ifrågasatte varför en så "bra" DJ ska spela på en onsdag och hon svarade att han antagligen är för dyr på helger och kännde sig smart över att kommigt på de.
   Glosorna igen...


TREDJE INLÄGGET

DEN 14 MARS 2009, KL 00:09

Nu har jag suttigt och kollat vart BLVD ligger och ska väl kolla bussar snart. Jag har kollat på smallville och spelat harpan. Mitt rekort är 48 sek (!!), jag är så cool.

                                                         Melina.

Imon ska jag å tre tjejer till ut i gbg för första gången. 18-års kalasande. Detta ska bli spännande men jag lyckas inte hitta vart stället vi tänkt förfesta ligger så de får väl bli hemma istället.

                                                   Louise.                Amanda H.

Woho, jag är riktigt sugen på en utekväll med bara tjejerna. Jag gav Melina ett silvershampoo för hon vill bli blondin igen och en tavla som jag gjort till henne i present. Henns farmor undrade om jag gick en konstnärsutbilning vilket jag tyckte var ett bra betyg.  = poi
(Förlåt, jag var bara tvungen att uttrycka mina känslor och poi-gubben är helt underbart rätt känsla)

Förhoppningsvis så får jag bilder på Melina med hennes tavla med, så att jag kan få skryta lite här med.


ANDRA INLÄGGET

DEN 12 MARS 2009, KL 17:36

Jag kommer att bli beroende av det här tillslut och det är de sista jag vill. Puh. Ja ja, för övrigt går mitt liv ut på att plugga, plugga, umgås, oroa mig för framtiden, grubbla och plugga. Eller studa som vi säger här i Mark.
Och ja, jag är skoltrött.

   En mugg med urgröpta händer på sidorna för att man ska sätta händerna där när man dricker något varmt. Va säger du om de? Jag och min kära vän Louise (http://louiseenhimmelskdrog.blogg.se/) ska göra på designen. Den ska nästan se ut som en kanna med lock för att hålla inne värmen och ha två handtag över ugröpningarna. Skulle tatt kort på bilderna. Ja de e väl sånt jag får lära mig at börja göra nu när jag är bloggare.

   Gammalt projetk vi höll på med. Vi vill sälja den till IKEA. Allt blir liksom mycket roligare att läsa om de finns bilder, de tycker jag iallfall.


FÖRSTA INLÄGGET

DEN 11 MARS 2009, KL 22:10

Ja nu var de dags nu då igen. Jag drar de klassiska: jag-har-nu-äntligen-skaffat-mig-en-blogg-inlägget som så många gjort förut, jag borde fundera på vad jag ska skriva om, jag borde förklara mitt namn på bloggen, jag borde meddela mina vänner om att jag faktist gör det här.
   Men jag ska nog låta de där ovannämnda grejerna vila ett tag, vad jag ska skriva om får ju va vad som faller mig in och sen får jag väl se om jag vill kateogorisera mig ifall jag vill ha fler läsare eller likande.
   Namnet på bloggen får du som läser detta klura på själv och så kanske jag tar mig tid att förklara det någon gång.
Mina vänner får veta detta när jag tränat mig lite på de, kommigt in i de och faktist bestämt mig för att fortsätta. Eller så hittar dem de själva såklart.

   Jag har faktist haft en blogg en gång för länge sedan. Där skrev jag vad jag gjorde på dagarna och hittade på konstiga historier som bara mina vänner förstod. Det var skit kul när man förstod såklart men annars tyckte man nog bara att jag var konstig.
   Detta känns ändå rätt bra, jag får massa ideér till inlägg nu.

   Jag bör nog nämna att jag inte är en jävel på att stava, i själva värket är jag typ lätt lätt lätt dyslektiker, men jag vet inte riktigt om jag kan kalla mig för de och skylla på de länge

.