HUNDRATJUGOSJUNDE INLÄGGET

Jävla fantasi! Den har blivigt för privat eller för ointressant. Allt jag tänker på glömmer jag antingen bort när jag ska skriva om den, vet inte hur jag ska uttrycka mig i saken eller vill helt enkelt inte dela med mig utav. Jag är nere i en svacka helt enkelt.
   Så istället bjuder jag på en bild som min webbdesignkompis tog och som jag lekte sönder.


HUNDRATJUGOSJÄTTE INLÄGGET

När det blir fel så att mina föräldrar byter sina sängkläder.

Igår var det folk här, Kasper var den ända som sov över, vi två sov i mamma och pappas säng. När mina päron kommer hem och märker att sängen inte är bäddad så undar de vem som sovigt där och jag i ren reflex säger att jag sov där, nämner inte Kasper. Känns jobbigt att dem ska gå å undra om jag träffar någon och om jag har sex i deras säng. Speciellt när jag inte gör/har det.

 

Mamma jag hoppas du läser detta, för ahah, in your face. 


HUNDRATJUGOFEMTE INLÄGGET

Det brukar vara skönt att gymma, idag var de inte det. jag va bara där i 45 min och slöade mig igenom hela passet, nu är jag till och med så trött att det tar emot att flytta mina händer över tadjentbordet.
   Kan man kalla detta för bakfylla? Min första baksmälla dagen efter, jag som inte äns drack mycket. Huvudverken hade jag igår i vanlig ordning ca 2 h efter att jag slutat dricka... Fan va det är jobbigt att skriva... Mat? - Nej fyfan. Vila? - Ja tack!


HUNDRATJUGOFJÄRDE INLÄGGET

Visste du att under ett fosters sex till sju första veckor utvecklas den alltid till att bli en kvinna, det är då bröstvårtorna bland annat bildas. Efter det kommer de in en liten sry-gen som bestämmer könet, om den bestämmer sig för att forstret ska bli en kille så förlängsklitoris till penis och blygläpparna blir till en pung.

Då undrar jag om oxå G-punkten också utvecklas under dessa första veckor. För ur en evulitotionär syn så behöver ju män inte den, så varför skulle dem ha en annars?

Min andra tanke blir att om det nu är så att vi alla är samma kön från början, i så fall så är det ju fullständigt naturligt att vissa får en attraktion utav samma kön.


HUNDRATJUGOTREDJE INLÄGGET

Jag fick min biljett till Sensation i morse! Jag är så lycklig!



"Be part of the Night, Dress in White"


HUNDRATJUGOANDRA INLÄGGET

Följ min blogg med bloglovin

HUNDRATJUGOFÖRSTA INLÄGGET

Min stora dröm har alltid vart att kunna göra något gott för världen, typ bli Gandhi nr 2. (Jag kan väldigt lite om honom egentligen, jag vill lära mig mer). Men jag vill göra gott i vilket fall. Typ ta nobelpris i kemi för att ha skapat en billig bränslecellsmotor som jag säljer till priset av en bensinmotor här i I-länderna och till de pris den är värd i övriga värden, använder mellanskillnaden till välgörenhet, vinner fredspriset och gör mer gott och skaffar mig stort inflytande.
   Men nu på senare tid har jag gett upp det där med kemi lite, inte helt, absolut inte, men intresset har svalnat lite då jag inte läser det i skolan längre. Jag är mer inne på att bli designer nu.



Men min stora dröm just nu, jag har nämnt den tidigare, är att bli en känd fredsförespråkade bloggerska. Först ska jag vinna massa pengar på Triss och få dem att sponsra mig, göra reklam för mig och jag gör reklam för dem, jag får fler läsare. Så ska jag använda pengarna jag vann till att resa jorlden runt och upptäcka nya kulturer, skriva om dem och bli en insperationskälla till förståelse för människor som inte är som en själv.
   Bli kännd och samla in pengar till välgörenhet på olika sätt och oj vad mycket jobb det skulle bli med detta. Jag vill lära mig så mycket, jag vill kunna förstå hur allas kulturer fungerar, hur människor tänker. Jag vill se vackra platser och skriva fina inlägg om hur fint det var när en humla satte sig på mitt knä.
   Jag vill besöka stammar med urbefolkningar, leva som dem gör, klä mig som dem och lägga upp bilder på mig och dem när alla har bar överkropp, för det ska min urstamm ha, kvinnor som män. Och om någon i media klagar på mitt "utvik" så ska jag kontra med att lova att mina bröst är finare styva(jag tror nämligen att i den tropiska värmen, som min urstamm ska bo i, så känner inte mina bröstvårtor för att va styva).

 Det jag skulle vara mest rädd för om jag faktiskt mot förmodan skulle lyckas skullle va att jag skulle tappa forfästet och låta mitt ego gå mig över huvudet.


HUNDRATJUGONDE INLÄGGET

 
Jag har haft en bra dag idag. Fullt upp hela tiden. Men min fasters sambo, Daniel, sa nyss till mig att de betyder att man är viktig om man har mycket att göra, de tyckte jag lät fint.


HUNDRANITTONDE INLÄGGET

Det här är så kul! Jag har webbdesign och sen dess har designen här blommstrat! Nu har jag även lyckats skapa en sidflik, så kallad "navheader" som jag kallar för "Mina bättre inlägg" där kommer länkar till mina favoritinlägg ligga och de kommer nog bytas ut ibland.


HUNDRAATRONDE INLÄGGET

Hade jag klarat mig utan alla mina underbara vänner?

Det är en kuggfråga. Utan mina vänner hade jag aldrig vart den personen jag är idag, ju mer jag umgås med er ju mer utvecklas jag. Jag har olika vänner som fungerar på olika sätt men hos alla finns det något som jag tagit efter. Även om jag inte kan sätta fingret på det. Så är det nog med vänner.
   Det är så kul när man lär känna någon ny och kommer på sig själv att göra något likadant som den gör, typ uttalar ord på annat sätt, petar på varan likadant, börjar skaka på händerna i frustration osv, listan kan göras lång.
   Man kommer på goa internskämt och skrattar av minsta grej som påminner om det, med blickarna som möts som utlösning. Man berättar allt för varann och känner sig trygga i varann, det finns inga gränser för hur bra man kan lära känna varandra.

Vänskap är en fin symbios och nog den viktigaste relationen till människor som man behöver för att överleva.




HUNDRASJUTTONDE INLÄGGET

Mina vänner är underbara:


' sandra says (21:21):
tänkte bara säga och det kanske kommer väldigt bra såhär i din mensdeppiga period, det är ju det en så bra kusin som jag är till för, att jag är väldigt stolt över dig, över den person du utvecklats till, ditt sätt att kunna beskriva hur du tänker /känner. Du har verkligen utvecklats till en mycket vacker människa! Du är fan bäst ju ! + att jag är din top läsare på din blogg

' SaraKarlsson | says (21:22):
Men sandra! åååh vad glad jag blir!! Fan va du är underbar. Tack så jätte mycket! DE gjorde min kväll




(Förinfo: Vi skackar om vilden på frisyren jag la in tidigare, David diggar den, sen nämner jag att jag kanske vill snagga mitt hår å spara syntlugg men inte vågar det än)

David says (21:31):
men om du skulle ångra dig med snaggningen kan jag sponsra med lite johansenlockar det lovar jagoch lite carlssons klister blir pricken över iet

' SaraKarlsson | says (21:32):
hahaha! ja de hade vart fint !

David says (21:36):
och så skulle du skaffa ett par brutala hörlurar som skulle göra dig extremt unik och göra dig magnetisk för varenda iris vid medvetande!och då menar jag ännu mer unik än vad du redan är!

David says (21:37):
då hade du visat lite mer att du är en sån där tjej som åker ner till sensation och lever livet. skulle ge dig fler potentiella budare som skulle fightas för dig och din kärlek till dem. de som i sig är kära i kärleken och de goa med livet!

David says (21:38):
tänk dig det fattas ett par lurar!



HUNDRASEXTONDE INLÄGGET

Va ska man göra efter gymnasiet egentligen? Ett helt universum öppnas för mig när jag kommer ut från gymnasiet, hundra och åter hundra alternativ att välja mellan.

Jobba vs. plugga.
Resa vs. sitta hemma och ruttna.
Aupair vs. bartender.
Dj vs. äldreboende vikarie.
Kemistutbildning vs. designutbildning.
Satsa på kärleken, låsa sig fast, skaffa barn vs. vänta och göra nått av ovanstående innan.
Vinna massa pengar så man blir ekonomiskt oberoende vs. bli en känd bloggerska som reser jorlden runt och sprider fredsbudskap genom att skriva om olika kulturer.


Kanske bli en utvikningsmodell i Slitz och kämpa för synen på normalbyggda kvinnor.


HUNDRAFEMTONDE INLÄGGET

Nu har jag bokat Sensation!


Va avundsjuka.


HUNDRAFJORTONDE INLÄGGET

Vara kär i kärleken.

  • Kan kärleken förknippa sig med en person och alltid va den personen för att de alltid vart just den?
  • Kan avsaknaden av kärlek leda till känslor för någon som man en gång hade känslor för och då visste varför, men inte längre?
Att man har känslor för de känslorna man en gång hade. Som en illusion. Kärlek till det man föreställt sig men inte vet om det kan bli eller är verklighet. Man blir kär i sina fantasier.
  • Det måste ju va ett sätt att vara kär i kärleken?
Känslorna är äkta och känns precis lika mycket, man vet bara inte om känslorna är för någon som går att ta i eller för en ren fantasi.




Funderar på att klippa mig så, åsikter?


HUNDRATRETTONDE INLÄGGET



Komman då! Släpp den, låt den komma till spotify!


HUNDRATOLFTE INLÄGGET

Du står på en tågstation och ser en vagn rulla iväg mot ett spår där det står fem människor, du själv har makten att byta spår på tåget, byta det till ett spår där bara en människa står, vad skulle du göra?

Samma exempel bortsett från att din makt att byta spår byts ut att makten att knuffa någon framför vagnen så att den hinner stanna innan den når de första fem. Skulle du göra de nu då?


Detta är exempel ur Stefan Einhorns bok, Konsten att vara snäll.

Konsten att vara snäll



Mina tankar leder till hur man skulle känt om man var den ensama personen på spåret om man blivigt överkörd respektive fått leva men de andra fem dött? Hade man tänkt de sista röda sekunderna av sitt liv att "Ja detta är rätt" eller tvärtom, hade man fått dåligt samvete i efterhand om man fått överleva, "Varför va de inte jag istället?". Hade man tänkt något alls i stunden då de skedde? Om man hade vart en av de fem, hade man tänkt likadant? Hade man satt sig själv som syndabock, som att stå på spåret?
   Om man vart personen med makten att knuffa ner någon annan, hade man hunnit tänka tanken att själv hoppa ner?


HUNDRAELFTE INLÄGGET


HUNDRATIONDE INLÄGGET



Dansgolv. Blixtrar i tackt av min vän mitt emot, snyggt. Musik jag känner igen och gillar, mitt brus förbättrar upplevelsen. Rök, vi blir få som syns i trängseln, det luktar mellanstadiecisco, IGTNTO. Någon rör mig i ryggen, jag konrtar, trycker min kropp nära Louise, mitt huvud mot hennes hals. Han i ryggen försvinner, underbart! Det funkar. Ansiktsuttrycken hos de runt mig seg jag inte äns, jag är helt uppe i mitt. Dansa, pulsen är hög, bilxtar, rök, rus.


HUNDRANIONDE INLÄGGET



"Den som förspillde tid på att undra vad folk tyckte och tänkte om vad han gjorde, han fick inte nått uträttat här i världen".
// Utvandrarna - Vilhem Moberg


HUNDRAÅTTONDE INLÄGGET

Ska jag hälsa? Ska jag inte häsla? Människan kommer närmare bestäm nu! Hälsa, inte hälsa, hälsa, inte hälsa. Och där var chansen förbi... Fan.
   Ny chans, ska jag hälsa, inte hälsa? Nää va pinsamt, nu har jag chansen, ska jag lyfta blicken? Nu är sista chanesn för den här gången, jag kollar upp. Fan människan kollar inte åt mitt håll, jag skiter i det.
   Ny chans, äh vafan, orka bry sig, jo de e ju pinsamt, nä jag skiter i det, igonerans.
   Ny chans. Nej! Jag orkar inte, inte igen. Hälsa, inte hälsa, hälsa, inte hälsa? Nä jag skriter i de...

- Hej.
- He hej..
Vafan, människan hälsade på mig, va dum jag är, varför hälsade jag inte först? Pinsamt!

Skolans värld.


HUNDRASJUNDE INLÄGGET

Ny design!
__________________________________




Simon har lekt med den här bilden, sen förstörde jag den lite. Kunde inte lägga in simons resultat, min dator är för kass antar jag.


HUNDRASJÄTTE INLÄGGET

Jag har gett mig ut på hal is, tatt mig vatten över huvudet, jag tänker försöka skriva om något jag aldrig kännt själv. Men det är den ända fortsättningen jag kan komma på till Greta.


Sixten, som hennes sambo hette, hade lämnat brevet uppsprätt på köksbordet, brevet fråns hans son. Greta var förtvivlad och allt kändes som hennes fel, hon visste att Sixten inte hade fakta nog att förstå henne endå. Det ända han visste var att hans son inte gillade henne.
   "Förlåt far. Jag orkar inte mer nu, den jävla subban har förstört allt ihop." 
   Han var nu borta och allt han lämnat efter sig var ett brev som skulle slå sönder hans fars förhållande i småbitar och jobbiga minnen. Greta som bara velat hjälpa till, hur kunde det gått så fel? Så otroligt fel.
   Sixten hade inte ens sagt Hej då innan han åkte till sonens lägenhet där han hände, livlös och dinglandes, fylld med drogen som fick honom att av vrede skriva brevet i rädsla att förlora den, den satans drogen. Han tänkte aldrig så långt att han inte bara förlorade känslan av drogen genom att ta sitt liv, han tänkte inte äns på att de inte bara var han som förlorade. Det blev ingen vinnare.

 


HUNDRAFEMTE INLÄGGET

Min bror.

Han fyllde 15 för en vecka och en dag sedan. Igår firade han sitt 15 år och en vecka gammla liv med sina killkompisar uppe i vår stuga i skephult, FF. De hyrde två filmer: Death Race och Diary Of A Sex Addict. Typiskt min bror. Det kanske är dags att jag slutar gå omkring utan tröja i bara BH runt i huset när han har vänner hemma. Jag som alltid trott att dem inte vågar prata med mig för att jag alltid ligger i soffan, ser kurig ut och kollar på Nikelodien när de hälsar på. Men det är nog anledningen, dem tror att jag är knäpp. Sen så berättar Lukas om hur jag är hans extramamma med, säkert en sträng extramamma. Jag hade vart livrädd.
   Ja ja, nu ska jag gå ut och stänga va Nikelodien (som min bror satt på, den här gången) och kolla på filmerna.

 Jag ser ju rätt farlig ut.


HUNDRAFJÄRDE INLÄGGET

Han uttalade orden hon inte ville höra och aj vad ont det gjorde. Tryggheten av att ha honom vilandes i hennes famn försvann och hon ville få honom att ta tillbaka det. Han förstår inte vad han gör, hur mycket bättre han har det. Hur mycket lättare saker är för honom, han tror att han är guden med alla svar. Men det är han inte.

Han kännde hur hon spännde sig när han uttalade orden, hur mycket hon inte ville att han skulle ligga kvar på hennes bröstkorg. Han fick dåligt samvete, men de det visade han inte, han hade redan förut berättat vart han stod, varför få dåligt samvete då? Han låg kvar, verkade nongalant och var medveten om det.

De låg där och var tysta.

Bryta isen. Han lyfte på sin nacke och kollade henne djupt i ögonen, hjärtvänligt, han log. Han lät sitt huvud komma närmare hennes, sina läppar närmare hennes.

Va skönt, tystnad, vi kan va tysta med varann, och bekväma, ingen is... Han reser sig, tänker han gå? Nej. 
   Varför kollar han på mig sådär, flinar, eller? Han är så vacker, oemotståndlig. Hans huvud närmare mitt, hans läppar närmare mina. Nu tänker jag kyssa honom.



HUNDRATREDJE INLÄGGET



Nått som inte är fullt accepterat idag är att man faktiskt blir deppig av att vara sjuk, det säger mamma. Jag blir sjukt jävla deppig när jag blir sjuk, jag går och tycker synd om mig själv. Nu har jag influensa, troligtvis A(H1N1)infuensan - svininfluensan.
   Nej jag har inte gått till sjukhuset och provat mig, det är inte aktuellt, jag är rätt lindrigt sjuk för att ha influensa, det är inte farligt för mig. 
   Men jag kommer att få va hemma hela helgen, kanske måndag och tisdag med - buhu, synd om mig. Lukas kunde inte hyra Män som hatar kvinnorPix efter som att den inte fanns inne - synd om mig. Jag får inte träffa mina vänner - synd om mig. Jag har ont i huvudet, är trött, har magont, är snuvig - synd om mig!
   Men om jag nu ska strida lite mot min fullständigt medecinskt förklarbara deppighet och va lite positiv. Ikväll ska jag kolla på Slumdog Millionaire som Lukas däremot hyrde åt mig - gött för mig. Jag ska även äta chips och innan de ska mamma laga Flygande Jakob - gött för mig. Om det nu är svininfluensan så lär jag inte dö av den, jag kommer att bli immun mot den och jag har inte spytt än - gött för mig.

Om man ska räkna med faktorn att jag inte får laga mat för smittorisken så kan jag inte avgöra om det är gött för mig eller synd om mig, tyvärr.

4-3, synd om mig vinner.


HUNDRAANDRA INLÄGGET

"Varför slutar du?... Åh, vad är det!?"
   Han var tyst en stund och sen fräste han till henne, från hjärtat, av ilska, av olycklig kärlek, han ville få henne att förstå. "Jag vill bara att du ska fatta hur mycket du behöver mig."
   Hon blev tyst och han kunde känna hur jobbig han var mot henne, hur mycket färre känslor hon hade för honom. Det gjorde honom bara mer ilsken och besviken, det gjorde så ont och hans ögon tårades. Hon sög in, ville inte, var så svår, kollade ner.
   Inget fanns där att hämta och han vände sig och gick, ångesten strömade ut i hans kropp och han kännde hur hon inte ens lyfte sitt huvud för att kolla på hans ryggtavla när han försvan, bort från hennes liv, hon ville säkert inte ens se det.
   Men ändå visste han att det sved för henne, ändå visste han att hon lika mycket som han velat ta vara på den där kyssen, som han avbröt för att öppna sitt hjärta. Han visste att hon ville ha kyssen, men inte hans hjärta, han ville veta varför.

 
Jag är sjuk, har säkert PMS och är därmed deppig.


HUNDRAFÖRSTA INLÄGGET



djan Bondarenko called 400.
Mix Lagie joins the table.
Angelina Georgiou called 400.
Scott Barnes called 400.
Basel Dbene called 400.
Sara Karlsson called 400.
Tom Gladdy called 400.
Sara Karlsson checked.
Tom Gladdy raised to 400.
Jack Fagan folded.
Sladjan Bondarenko called 400.
Angelina Georgiou called 400.
Scott Barnes called 400.
Basel Dbene raised to 53,800.
Sara Karlsson folded.

Tom Gladdy folded.
Sladjan Bondarenko folded.
Angelina Georgiou folded.
Scott Barnes folded.
Basel Dbene wins.
_____________________________

Sara Karlsson: I hate u basel for doing that
Basel Dbene: aand  u  sara
Basel Dbene: i  pro
Sara Karlsson: i see

Jack Fagan: ayy fold
Scott Barnes: i am lol
__________________________
 
Sladjan Bondarenko called 400.
Angelina Georgiou called 400.
Scott Barnes called 400.
Basel Dbene called 400.
Mix Lagie called 400.
Sara Karlsson called 400.
Tom Gladdy called 400.
Jack Fagan called 400.
Tom Gladdy raised to 400.
Jack Fagan raised to 2,500.
Sladjan Bondarenko folded.
Angelina Georgiou called 2,500.
Scott Barnes folded.
Basel Dbene called 2,500.
Mix Lagie called 2,500.
Sara Karlsson called 2,500.
Tom Gladdy called 2,500.
Tom Gladdy raised to 400.
Jack Fagan called 400.
Angelina Georgiou called 400.
Tanja Jankovic joins the table.
Basel Dbene raised to 50,500.
Mix Lagie is ALL IN.
Sara Karlsson is ALL IN.
Tom Gladdy folded.
Jack Fagan folded.
Angelina Georgiou is ALL IN.
Sara Karlsson won the pot ($6,400) with full house of K's to 7.
Sara Karlsson won the pot ($100,200) with full house of K's to 7.

Mix Lagie joins the table.
Sara Karlsson won the pot ($27,400) with full house of K's to 7.
____________________________

Jack Fagan: rr no
Scott Barnes: say that on msn dik ed cause these might fold then nob ed
Jack Fagan: **** do u rekin i go
Sara Karlsson: in youre face


HUNDRADE INLÄGGET

Jubileum...



De påhittade känslorna är dem som är svårast att arbeta med, de som är verkliga känslor men framstår som påhittade är dem som är lättast att skriva om.


NITTIONIONDE INLÄGGET

3.141592653589793....