TIONDE INLÄGGET

DEN 23 APRIL 2009, KL 19:36
Hon tog på sig de svarta byxorna som smalnade av hennes midja, behåll linnet hon haft under dagens klädsel och bytte BHn mot en sport. Hon samlade ihop sina saker, tog på sig skorna och gick iväg mot ett dagens godare samvete.

   På vägen dit tänkte hon på vad hon skulle sagt om hon låg på sin dödsbädd. Till sin käraste skulle hon be honom att aldrig glömma henne, men att spara blommorna till någon han tycker om, och som levde. Erik Hassles låt Don´t Bring Flowers After I´m Dead spelades i hennes öron. Hon skulle berätta för sina nära hur rädd hon var, livrädd, men hon skulle vara tydlig med att berätta att de var vad som skulle hända med dem efter att hon lämnat dem va det hon skulle vara räddast för. Hon skulle få dem att lova att de alltid skulle stäva efter att va lyckliga, att de skulle växa sig starkare av de svåra, stötta varandra och låta sig stöttas.

   Utan att ha tänkt vart hennes ben hade burit henne upptäckte hon att hon gått vägen mot sin vän istället för dagens mål, hon funderade på att vända men gjorde istället upp en annan väg i sitt huvud som hon tog.

Framför henne gick en äldre dam. Damen bar på en väska med ett mönster som hon tyckte såg intressant ut, hon stegade på lite för att få en bättre syn. Hon hoppades på att den skulle vara blommig, gammal, vacker och gjorde upp scenen när hon skulle be damen att få se på väskan. Försöka tänka sig in i damens situation, tänk om hon skulle tro att hon skulle sno den? Nej det kunde hon inte med, hon skulle inte äns våga fråga om att få se på den endå.

   Hon knappade in och mönstret blev tydligare, hon gillade de. Det såg inte ut som hon tänkt sig, de va inte blommigt, men väskan skulle helt klart passa henne bättre än damen. När hon kom närmare sträckte sig hennes skugga förbi damen som vände sig om och var inte berädd på att bli omgången. De sa nått trevligt till varann men inget om väskan.

   Väl framme kollade hon på öppetiderna och kännde att promenaden hade gett henne en skön puls, hon kände sig laddad för sin workout 6 trappsatser upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback