TRETTIONDE INLÄGGET

"Ah ska så där å va västa komentatorn:
Albinot kommer med en snöboll smygades bakom fjortisen. Av någon anlening upptäcker fjortisen den bländande varelsen bakom hennes rumpa bärd av stringtrosor. Hon ger ifrån sig ett "EIIIIII HJÄLP HAHAHA!!" å börjar springa. Men blir bländad av hästryttarens gyllene glänsade vita lockar och dör. slut."

_______________________________________________

Nu tror du som läst detta nog att jag är dum i huvudet. Men icke då, detta är bara ett litet smakprov på min otroligt bra humor från högdstadiet. Det är ett internskämt och för den som vet alla viktiga fakta så är de sjukt kul!
   Nu vill jag skriva "no hard feelings" men eftersom att jag skrev det i förrförrförra inlägget så skriver jag de på detta sättet.



"Albinot har just upptäckt bilderna på när han rider på Nappe och konstigt nog är det inte hans hår som lyser upp utan Nappes reflexer. Detta är en gåta som slår ut större delan utav denne redan förvirrade blondinens hjärna. Han börjar argt springa runt i cirklar efter den svans som han inte har och. shyy..
   Va e de.? Bom !... Bom !... BOM !... De blir tyst... De står still i blondinens hjärna. Var känner han igen detta välkända dånade ifrån. och så.... Det går upp ett ljus (ljus haha!). Det är fjortisen som svänger på den stringbeklädda röven när hon går mot honom.
   Albinot får panik och börar springa efter den ickeexisterande svansen för att gömma sig bakom.  Fjottisen kommer närmare och den förvirrade bländade varelsen med iq på 23 har inte en chans. Spläch!!! 
   Fjortisen satte sig på honom han känner hur han trycks allt längte upp mellan skinkorna. Nu e de bara det tunna tangasnöret emellan  han och en säker död i analhålet, och så känner han det. Ett kurr i magen på fjortisen. Åh nej de kan inte va sant. Hon kommer att prutta! "Fan" tänker blondinen fast han inte vet varför. Kurr.. Kurr... Och så kommer den; Paang! PRUUUUUUUUUUUTT.
   Albinot är död och vadrar nu sin väg upp mot sankte Pers ljus. Men vi ska minnas blondien som till och med var så bländade att sankte Per trodde att han äntligen själv skulle få se ljuset... Men han hade fel. Det var bara gasförgiftade bländade blondinen på sin vandring upp till honom. slut."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback