FJÄRDE INLÄGGET

DEN 17 MARS 2009, KL 18:46

I have an englischtest for tomorrow, I don´t like englisch and my teatcher is boring.

   Hon slog upp boken med Sydneys oprahus på, letade upp sidan med glosorna och kollade på orden. Låten på YouTube tog slut och hon kopierade av den tredje låten av DJ Chuckies top fem favoriter just nu å sökte på den. Den gick inte att hitta. Några större ansträngningar orkade hon inte med utan tog låt fyra istället.
   Det var ett tag sen hon satt sig ner och trancenördade sig, laddade låtar och läste om rejv och annat inom elecrovärlden. 
Nej glosorna va de, de satans glosorna... Hon klickade upp en ny länk/favoriter- /studa/Glosboken. Glosboken som Puff hade tipsat henne om, samtidigt hoppades hon att Piff skulle logga in så att hon kunde skryta om att hon visste att hans favorit DJ ska spela i sverige för första gången imon. Låtbyte igen. Puff loggade in, lägligt nog att han fick duga istället.
   Glosboken/skapa ny övning/namnge, hon kollade ner på glosornas kapitelnamn, Girls Want to Have Fun hette det, Ja de var ju passande tänkte hon sarkastiskt.
   Låten tog slut och hon skickade länken om Chuckie till Puff samtidigt som hon tog upp Media Player. Spellista Kent och med startlåt Chans fick de bli, höj volymen lite. Puff ifrågasatte varför en så "bra" DJ ska spela på en onsdag och hon svarade att han antagligen är för dyr på helger och kännde sig smart över att kommigt på de.
   Glosorna igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback