TRETTIOTREDJE INLÄGGET

Nu ska jag få lite klarspråk på mina internkämt-historier:
Albinot - En korkad blond snubbe som är asblek och han älskar det!
Fjortisen - Ja de säger väl sig självt, hon har grönt hår med.
Hulken - Tillkommer i senare historia, även han korkad, och fylld av kärlek.

Dessa är påhittade karaktärer och inte längre alls verklighetsbaserade.


Psyka solen med en blick...

_________________________________________________________

"Albinot var förvirrad, en dessvärre inte så ovanlig känsla för denna varelse. Jo visst han kallades ljushuvet, men detta var annorlunda. Nåväl.
   Saken Albinot var förvirrad för var att Fjortisen hade gett honom en Brun-utan-sol kräm. Vad var det? Blir man brun utan sol? Vad är brun? Och sol... Albinot hatade solen, det enda i hela världen som lyste upp mer än honom själv, hans största konkurent!
- Soljävel, uttstötte han tyst medanas han glodde på den flaska han fått.
   Vad skulle han med den till? Och åter igen, vad var brun? Sol visste han vad de var. Den lysadne saken som om man försökte spyka den med en blick fick man bara ont i ögonen, den förpästade hans liv.
   Och "utan" visste han med va de betydde, för utan saker de hade han varit många gånger. Han var utan pigment. de hade broshan sagt, och han var utan intligens, de hade han kommigt på själv. Men va betydde brun? Detta var saken som ekade i blondies huvud.
   Men hur som helst. Han gjorde som fjortisen sagt; smörjde in hela sig från topp till tå, och gick och la sig. När han vaknade nästa morgon kännde han hur det var nått på tok. Han var inte självlysande längre! Han blev mörkrädd och gömmde sig under täcket. Men då blev det ännu mörkare och den icke-längre-lysande varelsen sprang upp ur sängen till speglen, de kunde inte va sant! han var inte lika blek längre!
   Vad var de entligen det där brun-utan-sol som fjortisen hade gett honom?! Han visste inte. Men de var ont! Krämen var ond! Fjortisen var ond!
   Albinot blev så förvirrad och arg att han inte visste vad han skulle göra! Han började springa efter sin icke-existerande svans igen. Men till ingen möda. Han blev inget mer lysande för de. Albinot blev mer förvirrad än han någonsin varit och började fundera med sina 23 IQ. Detta var ingen bra kombiniation och PANG! Albinot sprängdes och hans självlysande inälvor hamnade överallt. Abinot lyste igen och han var död. Men han var lycklig endå.
   Slut."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback